Szerelmes horoszkóp

 KOS NŐ


A Kos nő törekvései messze túllépik a családi kötelezettségek határait, de mert igazi családszerető, karrierje leginkább a család felemelésével épül és erősödik. A Kos nő hűséges és becsületes, és ha érzelmei visszhangra találnak, tökéletes társ, ám ha csalódnia kell, azonnal új partnert keres. A Kos nő céltudatos, keresi a nagy lehetőségeket, és ehhez mindig megtalálja a megfelelő partnert. Mert a Kos nő mindig maga választ társat. Leginkább az erős, férfias alakok vonzzák, de ha megtalálja szerelmi partnerét rendkívül jó feleséggé, kiváló anyává válik, aki jóban, rosszban kiáll a családja mellett. A Kos nőben meglelhető mindaz, ami a Kos férfiban is megvan, de némileg enyhébb formában. A Kos nő tüzes, kitűnő s egyben érdekes szerető, aki gazdag fantáziája révén képes megvalósítani mindazt, ami szilárd és tartós kapcsolattá tehet egy szerelmi viszonyt. Határozott, erős, bátor, sőt, vakmerő.


KOS FÉRFI

A tettek embere. Férfias, aktív, energikus, kezdeményező, cselekvő, határozott, lendületes, vállalkozó kedvű. Nyílt, őszinte, gyakran kissé naiv. Harcias, agresszivitása azonban ritkán fakad rosszindulatból. Gyorsan dönt, határoz, de nem elég kitartó, hamar kifullad a lendülete. Vezetésre törő, magához akarja ragadni a kezdeményezést, az első helyet. Nemritkán meggondolatlan, forrófejű, elhamarkodott. Család és emberszerető, de nem igazán gondoskodó. A szerelemben is tüzes, a nők gyakran férfias tulajdonságokat mutatnak. Rossz esetben önző, nyers, durva, erőszakos, kapkodó, türelmetlen, összeférhetetlen, akaratos, zsarnoki, sérülékeny. A Kos férfi maga akarja meghódítani a partnerét. Jó tanács utánuk epekedő hölgyeknek: ne alázkodjanak meg előtte! Inkább vegyél neki valami apró ajándékot. A Kos gyakorlatias szellem, vagyis értékeli, ha megajándékozzák. Ehhez viszont szíve hölgye ne mellékeljen üdvözlőkártyát! Ha a Kost sikerül meghódítani, tekintsük sok gyengeségét erénynek. Ez megnyugtatja, és magabiztossá teszi.


BIKA NŐ

A Bika nő szereti a luxust, az aranyat és általában az ékszert, de ügyesen tudja rendezni az anyagiakat. Képes csinosan öltözködni kevés pénzből is. Jó háziasszony, s mert szeret enni, hajlamos az elhízásra. Bika jegy női szülötte nagyon jó barát, de ellenségnek annál veszélyesebb. Intuitív intelligenciája és veleszületett ravaszsága révén mindig ő győzedelmeskedik. Gyakorlatias és idealista egyszerre, aki hamar uralja a környezetét. Kitartóan és körültekintően képes kialakítani a baráti körét, megalapozni életterét. Különös érzékkel képes felismerni saját hibáit, mérsékelni önmagát. Mindig pontosan tudja mit akar, de mert impulzív és csökönyös olykor nem megfontoltan cselekszik. ám ha valóban nagyon akar valamit, azt minden áron eléri: fenyeget, zsarol, sír, válogatás nélkül minden fegyvert felhasznál, ezért olykor kellemetlenné válik. Lélekjelenléte viszont nem valami nagyszerű, ezért a Bika nő könnyen becsapható. Mindig ösztönösen megérzi viszont ha valaki nem őszinte hozzá. Bátran támaszkodhat a saját érzékeire . A Bika nő minden körülmény között érzéki jelenség. Ha egy férfi megtetszik neki, nem kíméli ostromától, minden eszközt bevet a meghódítására. Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül hagyni. Már csak azért sem, mert a Bika nő képes előrelátni, hogy egy jövendő kedves miként fog viselkedni, épp ezért nagyon is igényesen választja meg a partnerét. A Bika nő szerelme sosem valami megszokott, kitaposott út, hanem csupa kaland, előreláthatatlan akadály. Az a férfi, aki képes megadni a Bika nőnek az általa elvárt luxust és nyugalmat és az életet úgy bemutatni neki amint azt elvárja, hamar meghódíthatja. Csakhogy minél több férfit ismer meg, a Bika nő annál igényesebbé válik partnerével szemben. Neki a legfontosabb az, hogy egy férfi erős akaratú legyen. De az is fontos neki, hogy választottja társadalmilag magasan álljon, ugyanakkor az intimitásban gyöngéd és romantikus legyen. Szereti a megállapodottságot. Leginkább a szexuális erő és a biztonságérzet hatja meg.


BIKA FÉRFI

A Bika nyugodt, higgadt, kitartó. Az életet a gyakorlatban akarja megismerni. Mindennek utána jár, mindent szeret megfogni, megtapogatni, élvezni a tapintás gyönyörűségét, élvezni a színek kavalkádját, az illatok orgiáját, az ízek zamatát. Mindent befogadni, átélni-ez a Bika igazi énje.Korán érő, hamar szerelembe eső a Bika gyermek. A hűséget komolyan veszi magától is és másoktól is. A partnerétől maximális őszinteséget vár. A szexuális élet kiemelkedően fontos számára, de csak akkor, ha érzelmi alapon történik. Nem szereti a változatosságot, de kedveli a heves érzelmeket. Mindennek megadja a módját, a szexnek is. Alkalmazkodik a partner igényeihez, bár inkább a szokványos formákhoz húz. A gusztustalannak, perverznek tûnõ módozatok megbotránkoztatják. A kis kedvességek, apró ajándékok meghatják. Különösen zavarba tud jönni, ha valaki kirukkol és nagyobb értékű ajándékot vesz neki, főleg akkor ha az õ pénztárcája ezt nem teszi lehetővé. Viszont arra képtelen, hogy valaminek az értékét ne vegye figyelembe, sőt az előbbi gondolatnak az ellenkezője is igaz lehet akkor, ha a partner elkényeztette és túl olcsó ajándékot vesz neki. Ez főleg az egyszerűbb típusnál látható. Nagyon nehezen válik, de ha mégis, úgy a partner számíthat arra, hogy nem lesz könnyű az anyagi javakon osztozkodni vele.A Bika korán érik és hamar szerelembe esik. A hűséget komolyan veszi, és másoktól is elvárja. Birtoklási vágya meglehetősen féltékennyé teszi. A szexuális élet kiemelkedően fontos számára, de csak akkor, ha érzelmi alapon történik. Nem szereti a változatosságot, de kedveli a szenvedélyességet. Alkalmazkodik a partner igényeihez, bár inkább a szokványos formákhoz húz. A szexet a maga természetes valójában szereti leginkább. A játékszerek, fantáziadús érdekességek nemigen vonzzák, és leginkább a megszokott környezetben szeret szerelmeskedni. Érdemes azért kipróbálnia a szabad ég alatti szeretkezést. Ha igazán közel kerül természetes eleméhez, a földhöz, emlékezetes élményben lehet része


 IKREK NŐ

Az ikrek nő tulajdonságai közé tartozik: kutatni, meggyőződni, továbbadni majd kezdeni elölről. Nyugtalanság, kíváncsiság ez az Ikrek jelű ember osztályrésze és természetesen minden emberben jelenlévő Ikrek-tulajdonság. Az Ikreknél is, mint minden pozitív töltésű jelnél, nem öncélként jelentkezik a megismerés. Legalább annyira fontos számára a továbbhaladás, a közvetítés. Nem véletlenül uralkodó bolygója a Merkúr, a hírvivő.
Semmit sem tudnak magukban tartani. Ahogy a szólás tartja: "Ami a szívükön, az a szájukon". Közlékenységi vágyukból adódik, hogy sokat tudnak beszélni, és gyakran óriási körmondatokban fejezik ki magukat. Az is előfordul, hogy ha már elmondták amit akartak, a válaszra már oda sem figyelnek. Ez nem szemtelenség részükről, de gondolataik csapongása miatt már máshol járnak. Most éppen azon gondolkoznak, hogy miről lehetne tovább beszélni. Beszédkészségüknek megvan a maga haszna is. Jó a nyelvérzékük, gyakran több nyelven beszélnek. Pályájuk is kapcsolódhat a beszéddel. Kiváló tolmácsok, előadók, riporterek, tanárok, újságírók, szervezők, ügyvédek kerülnek ki soraikból. Ok a tipikus közvetítők is; postai alkalmazottak, a tömeg kommunikációban résztvevők, utazásokat lebonyolítók. Csak intellektuális kapcsolatban érzi jól magát. A szerelem nem igazán neki termett. Ha férfi, úgy udvarol, mint egy Grál lovag. Casanova is Ikrekben született. Amíg a kapcsolat új, addig hevessége és figyelmessége nem ismer határt. Ha kezd az első hév kissé megállapodottá válni, mások iránt kezd érdeklődni. Ez utóbbi az Ikrek hölgyekre is vonatkozik. A hűség tehát nem tartozik erősségei közé. Fiatalkorukban kifejezetten sportot űznek a találkozókból. Az Ikrek lányok, azok akik egy helyre, egy időben három fiút hívnak, és a barátnőjükkel figyelik, hogy mi történik. Ha tartós kapcsolatra törekszünk az Ikrekkel, akkor mindig újdonságokat kell produkálnunk. Az esetleges kalandjait el kell néznünk, és ha megfelelünk neki, mint beszélgető-partner, reménykedhetünk a visszatértében. A szép szavakhoz jobban ért, mint a szexuális vetélkedőhöz. Nem a vére hajtja, csak a kíváncsiság.

IKREK FÉRFI

Az örök szerelmes típusa. Nem veti meg az új kalandokat. De mert a szentimentalizmus nem kenyere, nem a nők jelentik számára a legfontosabbat. Annak ellenére, hogy rámenős, közelsége sosem fárasztó. Az intimitásban mesterien képes megteremteni a jó hangulatot és partnernőjében fellobbantani a kéjt. Mert nem rabja az érzékeinek, képes kívülállóként szemlélni mindent és megteremteni a legalkalmasabb, csillogó környezetet, a legjobb hangulatot. Rafinált szerető, aki sosem esik a rutin áldozatául. Az Ikrek szülötte afféle örökmozgó. Hirtelen cikázik egyik embertől a másikig, áttér egyik tevékenységről a másikra, mintha egyetlen nap alatt egész életet akarna leélni. S mindezt könnyedén teszi, ahogy a kalandok és az utazások sem jelentenek gondot neki. De épp mert túl sokat dolgozik, hamar kifárad. Szüksége van a gyakori, hosszú szünetekre. Az Ikrek férfi sosem hajlandó elfogadni egy nő hatalmát, még kevésbé egy feleség uralmát. Különben jó férj. De jó, ha az asszony vigyáz a családi kasszára, mert az Ikrek férfi hajlamos hirtelen ötletei alapján költeni a pénzt.


RÁK NŐ

A rák nő őszinte és hűséges társ. Érzelmi kapcsolatai mélyre szántóak, az igazit keresi. A legháziasabb nő, imád főzni, takarítani, rendet tartani. Csak az a férfi tudja igazán meghódítani, aki nem rohanja le, hanem kitartóan udvarol neki, és erős, őszinte vágyat érez arra, hogy megfejtse belső világát. A Rák nő akkor engedi magához közel partnerét, ha nyitott az ő érzelmi világára, azaz gyakran kíváncsi az érzéseire. Számára rendkívül fontos, hogy partnerével szentimentális, romantikus pillanatokat is megéljen. A rák nő, álmodozó nő! Testalkata változó, termete alacsony, illetve középmagas, melle nagy és telt, arca és szája kerek, orra pisze és kicsi, vonásai puhák, szeme álmodozó. Nagy szíve van, érzéseit sokszínűen, árnyaltan fejezi ki. Igen érzékenyen reagál társa mondataira, gesztusaira, hangulatára. Sokszor félreértik megközelíthetetlenségét, álcázottnak vélt titokzatosságát, azonban akit közelebb enged magához, könnyen ráébredhet arra az igazságra, hogy valóban titkok rejlenek benne, amelyeket a Rák-nő szíve mélyén szeretne megosztani vele. Természete szerint kedves, anyáskodó, miként a szerelemben is.

 RÁK FÉRFI

A rák férfinak a legfőbb vágya egy olyan őszinte, igaz kapcsolat, amelyben férfiként is felvállalhatja sérüléseit, sebzett pillanatait, megoszthatja bánatát és örömét. Mivel a Rák-férfi környezetének érzelmi hullámzásait követi, könnyen elérzékenyül, így sokszor könnybe lábad a szeme, vagy válik rezignálttá. Házasságában a hűségre törekszik. Az otthoni együttlét mellett számára nagyon fontosak a közös programok is. A legjobb férj és apa, aki szeret hazatérni, szívesen végez házi munkát, gyermekeihez jóságos, törődik lelki életükkel és problémáikkal. A gyengéd férfi, Általában középmagas, mellkasa széles, felső teste feltűnően hangsúlyozott, terebélyes. Feje és arca kerek formájú, szeme álmatag, van valami gyermeteg benne, az orra rövid, pisze hatású. Erős szexuális kisugárzása a gyengébb nem figyelmét felkelti. A Rák-férfi ugyanakkor viselkedésében hűvös, tartózkodó, legalábbis az ismerkedés kezdetén. Olyan nőhöz vonzódik, akik érzelmes, érzékeny és melegséget áraszt. Az igazi szeretet számára azt jelenti, ha partnere akarja őt, és ha naponta értésére adja, hogy szüksége van a személyére, védelmező karjára. A Rák-férfi finom, megértő, gondoskodó, és megérti kedvesét, a szexualitásban is kimondottan gyengéd. Igényli, hogy szerelme összhangban legyen vele, együtt érezzenek, együtt örüljenek, vagy bánkódjanak, és mindketten együtt vegyék ki részüket a feladatokból.


OROSZLÁN NŐ

Szereti a kihívásokat, szívesen harcol valakinek a szívéért. Nagyon sokoldalú, kreatív mind a munkában, mind a szerelemben és a szexben is. Művészi finomsággal tudja felhívni magára a figyelmet, soha nem marad észrevétlen és ebben a szerepben szeret is tetszelegni. Nagyon sokat ad magára és partnerétől is elsőrendű elvárása, hogy törődjön magával, legyen szép. Mikor szerelmes, sziporkázik, mindent megad partnerének, borzalmasan büszke rá, szeret dicsekedni vele, de cserébe birtokolni szeretné. Fontos számára a szex, minél szokatlanabb, annál jobban érzi magát az ágyban és elvárja az elismerést teljesítményéért. Az Oroszlán nő a legbájosabb emberi teremtmény a Földkerekségen. Emocionális, fizikai és szexuális életerő sugárzik belőle és olyan módon tudja ezt a környezete tudomására hozni, hogy nem tűnik magamutogatásnak. Nem hezitál, amikor valami tetszik neki, függetlenül attól mennyi az ára, megveszi. Hasonlóan bánik az emberekkel. Ha kiszemelt valakit, megszerzi – ha más irányba van elköteleződve akkor is - és egyszerre lesz fantasztikus szeretője és hivatásos felesége, ha kell.
Az Oroszlán lány jegyében született nő azonnal feltűnik fenséges tartásáról, előkelő mozdulatairól. Miként az Oroszlán férfi, a jegy asszonya is képes kitűnő társ, jó barát lenni. A büszke Oroszlán hölgy vonzódik az élet szép oldalaihoz, a pompához s ezt a partnerétől is elvárja. Az Oroszlán nő mindenként csillogni akar, szüksége van arra, hogy állandóan szeressék, s a hódítás nem is okoz gondot számára. De előfordul, hogy a sok szép tulajdonság és a királyi külső csak látszat, s a csalódni kényszerült Oroszlán nő csak újabb volt vőlegénnyel, újabb férjjel gyarapította emlékeztető listáját. A probléma mindig ott kezdődik, mikor az érveket elvetve, csak az érzelmeire hallgat.


OROSZLÁN FÉRFI

Az Oroszlán szülötte kolerikus temperamentumú. Hatalomra vágyása révén szavak nélkül is tekintélyt parancsoló, aki bárhol jelenne is meg, mindig a társaság középpontjává lesz. Sok-sok fizikai és lelki tulajdonsága ellenére, mégis sebezhető, mérhetetlen hiúsága miatt.
Az Oroszlán erős fizikuma és vitalitása ellenére sem szeret nehéz munkát végezni, kicsiségekkel bíbelődni, inkább mások munkáját hivatott megszervezni s elvárja, hogy őt kiszolgálják. Ezzel együtt szereti, ha dicsérik, ha hízelegnek neki. Ezt viszont busásan megfizeti azzal, hogy ha egyszer valakit megszeret, azért mindenre képes. Nemes lelkű, jó barát. Partnerével pedig nagyvonalú, bőkezű, elnéző minden hibájával szemben. Az Oroszlánra illik a mondás, hogy a "csillagokat is lehozza az égből" annak, akit szeret. De a hűség ismeretlen fogalom számára, ahhoz túl nagy a szíve. És nem is A Nap hatása alatt álló Oroszlán szülötte, miként az élet bármily területén, a szerelemben is a legjobbat várja el. Elvárja, hogy a választottja a legszebb, a legkívánatosabb legyen, s ha valóban megtalálja azt, akiben meglátja ezt, azt csodálatos ajándékokkal halmozza el, pompás estélyeket rendez a tiszteletére, intimitásukban pedig tüzes, játékos szerető, de szeszélyes is.féltékeny, hisz önteltségében fel sem tételezi, hogy őt valaki megcsalhatná. Szívesen udvarol, szeret flörtölni, szereti a kalandokat, az újdonságot, az izgalmat.


 SZŰZ NŐ

Mindent a legapróbb részletig megszervez és nagyra értékeli a hatékonyságot. Jól tud érvelni, mivel odafigyel az apró részletekre. Jó munkaérő, mert pontosan és rendesen végzi a munkáját. Szereti, ha a munkája hasznos. Analitikus megközelítési módjával a mindennapi élet káoszában igyekszik rendet teremteni. Tisztaság veszi körül. A hűvös külseje mögött kedves, odaadó ember rejlik, hű azokhoz, akik meglátják benne az érző embert. Szerető szülő, és a munka iránti kötelezettsége felelősségteljes családtaggá teszi. Az alaposság és a túlzott részletesség mellet sajnos gyakran megfeledkezik az élet apró örömeiről és nem tudja kiélvezni azt. A Szűznek meg kell tanulnia másokkal toleránsnak lenni. Toleránsnak lenni azokkal, akik nem rendelkeznek olyan magas értékrenddel, mint ő és kevésbé szigorúak. Gondos, céltudatos, takarékos, munkaszerető, előrelátó, meggondolt, önálló tökéletességre törekvő, rendszerető, ésszerű, szorgalmas, kritikus,s talán túlságosan is kritikus, alkalmazkodó, visszahúzódó. A Szűz józan szerető, az állatöv legridegebbnek tűnő és legjózanabb partnere.Ami fontos, hogy legyünk számára tökéletesek.
A Szűz megbízható és hűséges partner, kényelmet talál a házasélet mindennapjaiban. Az, hogy szeret segíteni másokon, megerősíti romantikus kapcsolatát, bármit megtenne partneréért. Bár a legtöbb ember becsüli ezért a képességéért, mások természetesnek veszik. Tanulja meg kihangsúlyozni jogait minden kapcsolatban, akkor is, ha ezzel önértékelését kockáztatja. Ha boldogtalan, ítélkezővé válhat a partnerével szemben, akkor is, ha önmagára mérges és magát érzi felelősnek azért, ami elromlott. A Szűznek figyelnie kell érzelmeire, mert a túlzott öntudat a másokkal szembeni túlérzékenységhez vezethet. Bizonyosodjon meg róla, hogy a magas elvárások nem akadályozzák meg örömét! Ha kevesebb terhet cipel, felfedezi saját jóságát, és ráébred az önmagában lakozó tökéletességre minden dologban. A Szűz nő, az azonos jegyben született férfihoz hasonlóan, meglehetősen tartózkodó, aki nemigen mutatja ki az érzelmeit. A Szűz jegyében született nő érzelmeit mindig az értelme irányítja. Okos és közvetlen, aki szívesen gondoskodik másokról, olykor már-már a mártíromságig önfeláldozó. Társaságban a Szűz jegyében született nő ritkán tűnik ki, szívesebben meghúzódik a háttérben. A Szűz nő számára a szex fontos, de nem ez a legfontosabb. Megfontoltsága miatt aligha kerül lazább erkölcsű társaságba, de ha mégis, nehezen lazít. A kaland izgalmát nem keresi, de ha adódik, szívesen fogadja. Szerelmi kapcsolatba viszont csakis akkor kerül egy férfival, ha meggyőződött arról, hogy az szereti, s ha már maga is megszeret valakit, azt egy életre társául fogadja. A Szűz nő harmonikus jelenség, egyszerű eleganciája és általában sokáig megőrzött fiatalos külleme és bája miatt sok férfi igyekszik megnyerni a kegyeit. Mégis, erős kritikai szelleme és józan észjárása miatt, gyakran megesik, hogy a Szűz nő egész életére egyedül marad. Ha egy férfi mégis belé szeret, csak akkor közeledjen hozzá, ha becsüli az otthon biztonságát és a hűség fontosabb számára a kalandoknál.

 SZŰZ FÉRFI

A Szűz férfinak a szexuális élet nem beszédtéma, de nagyon jó családapa és férj, aki családjának kellő biztonságot nyújt.A Szűz jegyében született férfi csendes, visszafogott, de jó humorérzékű. Munkájában aprólékos, vállalt feladatát mindig pontosan és eredményesen elvégzi. A Szűz férfi meglehetősen gátlásos, nem nagy az önbizalma s nehezen lesz szerelmes. Ha mégis elragadja ez a nemes érzés, jobbára mindig a saját jól szervezett világánál kevésbé rendezett életvitelű hölgyre talál, aki mellett nagyon odaadó, hűséges partnerré lesz. A Szűz férfi sosem hivalkodik szerelmével, de egész életre szóló, melegszívű társ, aki partnerének apró figyelmességekkel, gyengédséggel mutatja ki érzelmeit. Ha mégis elragadja ez a nemes érzés, jobbára mindig a saját jól szervezett világánál kevésbé rendezett életvitelű hölgyre talál, aki mellett nagyon odaadó, hűséges partnerré lesz.


MÉRLEG NŐ

A Mérleg nő, kedves, odaadó személyiségével szinte mindenkit elbűvöl. A spontán helyzetekben nem mindegy neki, hogy kit hódított meg, hanem azt is, hogy hogyan. Roppant intelligens, okos, a jó hírnév is a kritériumai között szerepel. Női karaktere kívánja a szentimentalizmust és a romantikát. Számára nagyon fontos a külső, így csak annak a férfinek van esélye nála, aki jóképű, és mindig jól öltözött. Inkább a harmóniát, a kedvességet igényli. Ha az igazit megtalálta,akkor hűséges és ragaszkodó. A Mérleg nő számára a házasság szentség. Partnerként korrekt, de konvencionális is egyben. Mint feleség, otthonában és kapcsolatában kiegyensúlyozott atmoszférát képes teremteni.
Mindig változatos életre vágyik, ugyanakkor férjét és gyermekeit boldoggá akarja tenni. Otthonában a külső rendre teszi a hangsúlyt, szekrényeiben nagy rendetlenség uralkodik, a takarítással nem bíbelődik, gyorsan végez vele, ugyanakkor gondosan ügyel arra, hogy külseje, mint ahogy szeretteié is, hibátlan legyen. Nevelésére jellemző a kényeztetés, így fennáll a veszélye annak, hogy elkényeztetheti csemeteit.A dekoratív nő. Középtermetű, teste rendkívül formás. Vonzó, kellemes külsejében örömét leli, szeret kacérkodni, játszani a másik nemmel.


MÉRLEG FÉRFI

A mérleg férfi sok nőnek bókol, mindig van valami kedves szava. Szívéhez a legközelebb a kifinomult, őszinte, egyenes jellemű nő áll. Nem szereti a hamisságot, kedvesétől elvárja a nyílt beszédet,és a korrekt viselkedést. Természeténél fogva még a házasságában is romantikus. Barátait nem hanyagolja el, törődik velük, s ha szükségük van a segítségére, mindig rendelkezésükre áll. Nagyon jó ízlése van. Ösztönösen érzi, hogy hogyan hódíthatja meg a nőket, s ha úgy dönt, hogy el akarja valakinek csavarni a fejét, azt minden bizonnyal eléri. A flört nagy mesterének is nevezhető. Partneréből maximálisan ki tudja hozni a nőt. Kiemelkedő jellegzetessége, hogy mindig az ellentétek kiegyensúlyozására törekszik. Intelligens, művelt. Egyik legfontosabb célja, hogy meglelje azt a társát, aki kiegészíti őt, és kiteljesítő hatása van a kapcsolatukra. A Mérleg a megmérés, az értékelés, az ítélet jelképével azonosul.


SKORPIÓ NŐ

A skorpió nő alaptermészetéhez tartozik, hogy imádja a kihívásokat. Szeret vitatkozni, imád kritizálni, és általában győztesként kerül ki a szópárbajból. Bár lelke mélyén magánzó, voltaképpen családra vágyik, mert nem tud igazán egyedül élni. Feleségként meglehetősen összeférhetetlen, házsártos, kötekedő - ha valami nem úgy történik, ahogyan szeretné. Ő viseli a kalapot, és aligha tűri, hogy a férje vegye kézbe az irányítást. Egyébként szenvedélyes szerető, ösztönei rendkívül jól működnek, mindig megérzi, mikor hogyan kell bánnia partnerével. Szerelmi életét nem elégíti ki az otthoni biztonságos szeretet. Külön utakra, izzó szenvedélyre vágyik. Miközben párjától teljes odaadást követel, ön bizony gyakran ki-kiruccan egy kis kalandra a családi tűzhely mellől. Valahányszor félrelép, szenved a lelke mélyén, de képtelen ellenállni a kísértésnek.A Skorpió Aszcendensű egyének esetében a legnagyobb próbatételek személyes életével, lehetőségeivel, illetve az önmegvalósítás folyamatával hozhatók összefüggésbe. A skorpió aszcendensű egyén nagyon dinamikus és erős egyéniség. A személyes vonzerő, minden törekvésükben sikeressé teszi ezeket az embereket. De a stresszhatások, illetve a manipuláció, valamint a becsapottság érzése megszállottá teheti őket és megerősítheti a kiegyensúlyozottság utáni vágyukat. Ha negatív irányba mozdulnak el, előjöhet a bosszúálló énjük, és komoly károkat okozhatnak az energiaterükben lévő embereknek. A Skorpió nő gyakran befelé fordítja energiáját, ezáltal egy belső időbombát teremtve. Ezen dinamikus aszcendenssel rendelkező embereknek a kívülről érkező megpróbáltatásokat a saját valójukban kell értelmezni. Ezek a megpróbáltatások gyakran öntudatlanul az egyén által létrehozott és tervezett próbatételek, azért, hogy felkészítsék őt egy magasabb tudatszintre történő áttérésre. Legjellemzőbb tulajdonságai: óriási az önbizalma, rendkívül kitartó, szeret a dolgok mélyére nézni, belelát mások lelkébe. Izgalmas, titokzatos egyéniség. Lebilincselő társalgó. Nagyon határozott ízlése van. Magnetikus egyénisége van, csinos, gyakran veszedelmesen hipnotikus a megjelenése. Mindenki észreveszi átható tekintetét. Az emberek vonzódnak hozzá, mert felismerik milyen nagy rejtett tartalékokkal rendelkezik. Mindig képes megújulni. Ez a képessége önmagában is elég ahhoz, hogy felkeltse mások irigységét. Akadnak Skorpiók, akik túlságosan kritikusak, támadóak, sőt még ijesztőek is, de ez ritka. Akár szeretik, akár gyűlölik, annyi bizonyos, hogy nem tudnak nem tudomást venni a személyéről.
Intellektuális területen nagyszerű sikereket képes elérni, de bármilyen poszton megállja a helyét, mert mindent el tud sajátítani. Akaratereje legyőzhetetlen. Ebből fakad, hogy olyan munkát is elvállal, ami látszólag erejét meghaladja, és aztán sikeresen elvégzi, környezete nagy csodálkozására.


SKORPIÓ FÉRFI


A skorpió férfinak a szexuális kísértések nem okoznak neki gondot és lelkiismeret-furdalást, ugyanakkor mélyen vágyik egy életre szóló kapcsolatra, amelyben partnerének szeretetet, odaadást és biztonságot akar nyújtani. Szereti a végleteket; egyaránt szüksége van a vad erotikára, és a gyengéd, becéző szavakra is. Párját tudatosan választja, tudja, milyen partnert akar. Elvárásai nagyon magasak, mivel a tökéleteset keresi, és amíg meg nem találja az igazit, sok nő szívét töri össze. Az ideális társ számára, az a nő lehet, aki vonzó és nőies, és rendelkezzék kellő intellektussal, így partnere még inkább becsülni fogja. És ami legalább ennyire fontos, hogy szexuálisan túlfűtött legyen, akkor tartósabb maradhat a kapcsolat. De nem árt, ha feleségként, társként egy kicsit süket és vak is lesz, hogy társa kalandjait képes legyen nyugodt szívvel, hűvös fejjel elviselni. Mert a Skorpió férfi nem igazán hűséges típus, viszont annál sokkal jobban irigy és féltékeny. De ha rálelt, az igazi szerelemre, akkor az örök hűségre törekszik!A Skorpió-férfi nem szeret, ha manipulálni, vagy megváltoztatni akarják, ha változni szeretne, akkor azt nem mások kedvéért teszi, hanem saját magáért, már ha egyáltalán szeretne változni. A dinamizmus és a szenvedély a kivételes sajátossága, érzései intenzívek és sokszínűek. A Skorpió férfi zárkózott és titokzatos, de a férfiasságával szívesen kérkedik. Született csábító, szenvedélyes és gátlástalan. Minden alkalmat megragad, hogy kapcsolatot létesítsen. Keresi, halmozza a szerelmi kalandokat, ahol szívesen kamatoztatja magnetikus erejét, de azt sokáig gondosan rejtegeti, hogy mennyire mélyen és őszintén tud igazából szeretni. A Skorpió férfi nagyon szexis, külseje megnyerő, a legtöbb nő a lábai előtt hever. A Skorpió férfi kettő alaptípusba sorolható, az egyik, akinek sovány az arca és a végtagjai hosszúkásak, az orra kissé hajlott. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Mind a kettő típus esetében a tekintet a legfeltűnőbb, amely mély, tüzes és mágnesként vonzza a tekintetet. De mindenképpen erős reakciókat vált ki az emberekből, vagy azonnal taszítja, vagy azonnal vonzza őket.


NYILAS NŐ

A nyilas nő számára a szerelem teljesen természetes dolog, mentes minden női rafinériától és nagy érzelmi tobzódástól. Nyílt és őszinte, és ugyanezt várja cserébe a társától is. Fontos számára, hogy partnere egyben lelki-szellemi társ is legyen, és mindig ébren tartsa érdeklődését. Eszményi társa: Kos, Ikrek és a Mérleg férfi. Működőképes kapcsolat lehet: Vízöntő, Halak, Oroszlán, Nyilas férfival.Nehezen illenek össze: Bika, Rák, Szűz férfival.
Jobb, ha nem próbálkoznak: Bak, Skorpió jegyűekkel.Szertelen, kíváncsi természetű, olyan, mint egy nyargaló zabolátlan csikó. Könnyen szerelmes lesz, de megtartani nagyon nehéz, mivel a csalódásokra úgy reagál, hogy egész egyszerűen továbbáll. Ő maga is izgalmas, érdekes, erotikus nő, akitől távol áll a háziasszonyi szerep. Kalandor típus, de mindezt olyan kedvességgel, magabiztossággal és melegséggel teszi, hogy azonnal belopja magát mindenki szívébe. Olyan férfi illik hozzá, aki arra vágyik, hogy különleges, megfoghatatlan társa legyen, akivel együtt élvezheti az életet.


 NYILAS FÉRFI


A Nyilas férfi szereti a luxust, barátainak extravagáns ajándékokat ad. Kedveli a meghitt mulatozásokat, de mindenkiről mindent tudni akar. Ő maga viszont szereti a titkolózást, pénzét is mindenféle titkos vállalkozásokba próbálja befektetni. Különösen vonzzák a szép asszonyok. Meghódításukra a Nyilas férfi minden eszközt bevet, a virág- és telefonüzenetektől a bókokig és érzelmes levelekig. állandóan szerelmesnek érzi magát, holott nagyon nehezen képes valaki mellett elkötelezni az életét. Már csak azért sem lehetnek tartósak a kapcsolatai, mert magát a vadászatot élvezi. Bár a tapasztalt partnert keresi, mindenkit a saját elképzelése szerint akar modellálni, és sajátos képessége révén képes is meggyőzni a kiválasztott nőt, hogy azt tegye amit ő akar. Nem is unja soha a szerelmet, de a féltékenységet, különösen a hangos jeleneteket nem tűri el senkitől.
A Nyilas férfi idealista és romantikus. Szellemes, sármos, optimista és jókedvű. Kiváló szónok. De mivel túl szabad és szókimondó, a nyilas férfi olykor akarata ellenére is megsérti az embert. A Nyilas számára minden nap új lehetőséget jelent. A bírálat nem fog rajta. Nem jó diplomata, de a szavát igyekszik mindig betartani. Megértő barát, nagylelkű és ambíciós, csakhogy kissé depresszív alkat.


BAK NŐ


A bak nő nehezen mutatja ki érzéseit, és nehéz kiismerni egyébként mélységes, szelíd szeretetét. A szexualitást úgy éli meg, mint alapvető jogát az élet örömeihez, így elvárja partnerétől, hogy e téren is tökéletesen teljesítsen, csakúgy, mint az élet anyagi és társadalmi területén. Cserébe kitűnő támasza társának, aki mindenben számíthat toleranciájára, tökéletes hűségére és oltalmat nyújtó tetteire. A Bak nő látszatra megközelíthetetlen, visszafogott, finom és nyugodt, egyfajta csendes elegancia és nemesség jellemzi. A szerelem számára mindig a komoly kapcsolatot jelenti, nem híve a kalandoknak. Az őszinte összetartozást mindennél többre értékeli, az érzelmi viharok nem az ő asztala. Nehezen mutatja ki érzéseit, és nehéz kiismerni egyébként mélységes, szelíd szeretetét. A szexualitást úgy éli meg, mint alapvető jogát az élet örömeihez, így elvárja partnerétől, hogy e téren is tökéletesen teljesítsen, csakúgy, mint az élet anyagi és társadalmi területén. Cserébe kitűnő támasza társának, aki mindenben számíthat toleranciájára, tökéletes hűségére és oltalmat nyújtó tetteire. A Bak hűvös megjelenése mögött fehéren izzó tűz rejtőzik, amely csak arra vár, hogy az arra érdemes szerető felfedezze. Ha a Bakról van szó, akkor nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy tündöklés várható a lepedők között, hiszen azoknak a gyakorlatias embereknek, akik ebben a csillagjegyben születtek, nincs szükségük semmi káprázatosra ahhoz, hogy felizguljanak. A Bakot ugyanis nem más izgatja fel, mint maga a boldog szerelem, ugyanis a szex és a szerelem számára kéz a kézben jár. A Bak kitartó, szenvedélyes és hűséges szerető, vagyis bárki is a párja, annak garantáltan jó dolga lesz. A Bak irtózik annak a gondolatától, hogy a szeretőjétől függjön, mégis nagyon szereti, ha kényeztetik és az öröm újfajta formáit mutatják meg neki. Ha megértő, erős és érzéki partnert talál, akkor az élénk Bak szinte a robbanásig tud feszülni.


BAK FÉRFI

A Bak férfi pragmatikus, ambíciós, karrierje a legfontosabb számára. Mivel keményen, kitartóan dolgozik, nagy valószínűséggel jó helyet foglal el a társadalmi ranglétrán. Ha huszas éveiben járó Bak férfival találkozunk, egy alakulóban lévő Bakkal ismerkedhetünk meg, aki éppen tapasztalatokat gyűjt, olykor fájdalmas erőfeszítések közepette. Az igazi Bakot érettebb korában ismerhetjük meg. A kötelesség, erő, tisztelet, lojalitás, a legfontosabb értékek számára. Ha a páncélja alá nézünk, azonban hamar kiderül, hogy romantikus alkat, bár soha nem engedi meg magának, hogy a romantika befolyásolja döntéseit. A biztonság nagyon fontos számára, ezért a stabil kapcsolatokat kedveli és ha megtalálta párját, megállapodik. Hűséges típus és nem érti miért akarhat bárki valaki mást, ha már megtalálta az igazit. Hosszútávú, kitartó szerető. Apai ösztönei révén támogatja és védelmezi kedvesét, ha ezt igényli. A túlságosan önálló nő, ezt szabadságának korlátozásaként éli meg. Ennél fogva a Bak férfi nem igazán kedveli a túlságosan független nőket, a hagyományos férfi szerepben tetszeleg inkább, melyhez a feleség-nő és anya-nő szerep illik leginkább .


VÍZÖNTŐ NŐ


A vízöntő nő ha kapcsolatban él, akkor ez igazi se veled, se nélküled dolog. A komoly döntést előbb kellett volna meghozni, most már késő, és nem is jó ötlet. Ha ki akartok ebből lábalni, gyakrabban beszélgessetek a kapcsolatotokról, és kössetek ésszerűbb kompromisszumokat. Ha egyedül vagy, akkor itt lenne az ideje annak, hogy beadd a derekad az párodnak. Szegény már nagyon régóta próbálkozik, és a kedve is apadni látszik. Ha most elkapod, akkor a tenyerén fog hordozni még nagyon sokáig. .... Nagyon igényes nő és elvárja, hogy értékeljék is. Nem elégszik meg azzal, hogy a partnere egyszerű tárgynak tekintse. Sosem siet el semmit, azt akarná, hogy minden békében és nyugalomban folyjon körülötte. Sosem veti magát hazárd játékokba, a férfinem is csak igen vonzó, tanulmányozni való kategória a szemében. Csakhogy eszményíti a szerelmet, nincsenek állatias ösztönei. Fantáziadús alkotó szellemként mindig arra törekszik, hogy a partnere meg legyen elégedve vele. Kényes és válogatós, finom és gyengéd, ha szeret a Vízöntő nő testben lélekben egyaránt figyelmesen, bájosan reagál. A szerelemben nagyon őszinte. Egy Vízöntő nővel átélt kapcsolatot nem lehet könnyen elfelejteni. A Vízöntő nőnek sok szeretetre és gyöngédségre van szüksége. Mivel folyton a tökéletes társat keresi, későn megy férjhez. Olyan férfira van szüksége, aki mellett igazi nőnek érezheti magát, aki mellett ragyoghat a legfinomabb társaságban is. Ha a házassága nem sikerül könnyen elválik, de ha a férj nem akarja elengedni, zátonyra futhat az élete. A Vízöntő nő valódi humanista akit a világ dolgai foglalkoztatnak. Megérti a világ szenvedéseit és mindig a támadott pártjára áll. Segítségéért viszont sosem vár fizetséget. Bátran kiáll saját véleménye mellett és tetteiért mindig vállalja a felelősséget. A kudarcok erkölcsileg nem sértik, nem ejtik kétségbe, inkább hisz abban, hogy a hibáiból tanulhat. Határozottan értelmiségi: intelligens, okos, rendszerető és szorgalmas. Mindez sokat segíti az életben és nagyban hozzájárul a sikereihez. érzékeny, nyílt és őszinte, amiért tisztelik az emberek. Társaságban különösen vidám, szórakoztató, egyszerűen fantasztikus. Szereti a szépet és elvárja, hogy őt is folyton csodálják. Nagyon költekező, felfogása szerint azok, akik ragaszkodnak a pénzhez képtelenek felfogni, hogy az arra való, hogy elköltsék, különben csak gondot okoz. Extravagáns mindenben s érdeklik az okkult tudományok. Sosem hazudik. A hazugságot szentségtörésnek veszi. Könnyen belopózik mások szívébe, nagylelkűen osztogat tanácsokat is, de azok mindig eléggé ügyetlenek.


 VÍZÖNTŐ FÉRFI

A Vízöntő férfi kínosan érzi magát, ha saját érzelmeiről kell beszéljen. Számára a “Szeretlek”, “Utállak”, “Megőrülök érted” kijelentések tabuk. Soha, vagy nagyon-nagyon ritkán visz virágot kedvesének, annak ellenére, hogy nagyon őszintén és nagy intenzitással tud szeretni. Nagyon kevés helyzetben mutatja ki, mit érez, ritkán várhatjuk tőle azokat a gesztusokat, amik kellemessé tesznek egy kapcsolatot, de ennek dacára képes odaadni életét kedvesének, csak az érzelmi finomság hiányzik belőle. Bár őszintén szeret, nehezen kötelezi el magát, szabadságának elvesztésétől ugyanis nagyon fél. A legideálisabb kapcsolat számára egy barátságon alapuló házasság egy szép, kedves, intelligens és ugyanolyan független nővel, mint ő maga. Gyengeségei: megrögzött elvek, lázongás, hidegség
A Vízöntő férfi józan eszű, jószívű ember, ami arcára is kiül. Intelligenciájával, humorával és szeretetre méltó szemeivel vonz. Nehéz kiismerni, mert egy ellentmondásokkal teli világot hoz magában. Eredeti gondolkodása, kíváncsisága kísérletezésre ösztönzi, de gyűlöli a kényszert. A végletekig önálló és folyamatosan küzd a konformizmus és a konzervatív gondolkodás ellen. Szereti az embereket, úgy egészében és szeretné látni a fejlődését .Itt és most! Levegő jegy. Erősségei: intellektuális ereje, kommunikációs képességei. Vágyai: új dolgokat megismerni, új dolgokat kezdeni. Gyengeségei: megrögzött elvek, lázongás .


 HALAK NŐ

A Halak nő leginkább egy bájos sellőhöz hasonlítható. Teli gyengéd kedvességgel, élénkséggel, érzéki fantáziával. Mindebből viszont külsőleg semmi sem látható. Kiismerhetetlen, mint a tenger, mely a felszínem nyugodtnak látszik, de mélye titokzatos.
A Halak nő nagyszerű házastárs és jó anya, aki szereti a gyermekeket. A Halak altruista, szívesen gyámolítja a gyengébbeket. Mindezért cserébe elvárja a szeretetet, szüksége van a kiegyensúlyozottságra. Ha nem érzi magát biztonságban, kényeskedik, nyafogóvá válik, búskomorságba esik, mígnem másutt keresi a nyugalmat. S titokzatossága révén ezt könnyen meg is találja.

 HALAK FÉRFI

A kettős jegyű Halak férfi összetett egyéniség, álmodozó és romantikus. Ő az ábrándos lovag, de érzelmeit nem könnyű felismerni, mert mélyen eltitkolja. Vonzza a tenger, a mélység, mindaz, ami titokzatos. A Halak érzékeny ember, de kettőssége révén épp oly mélyen tud szeretni, mint amilyen mélyen szenvedni is tud. Számára a szerelem csábító titok, melynek izgalmas mélységeit szívesen felkutatja és megismeri. A Halak férfi számára fontos a biztonságot jelentő otthon, jó férj és megértő családapa, de titokban mindig kész valami kis csintalanságra.

 

 

 

forrás:egalmon írásai.hu