Teremtő napok

 

Tízmilliószoros teremtő napok 2017-ben:

  • Március 12.
  • Június 9.
  • Július 27.
  • November 10.

2018-ban:

  • Március 2.
  • Május 29.
  • Július 16.
  • Október 30.

Bármit teszünk, gondolunk, érzünk- azzal teremtünk. Gondolataink és érzéseink alapozzák meg jelenünket és jövőnket is...
Nagyon fontos, hogy ezen a napon: érezz, tégy, gondolkodj: pozitívan!
Érdemes egy testi, lelki nagytakarítással kezdeni: hogy felkészülj erre a csodálatos napra.

1.Tisztítsd meg energetikai testedet

- vegyél egy sós fürdőt

- tegyél egy sétát a természetben

- végezz csakra tisztító meditációt

2.Tisztítsd meg gondolataidat- leltározz

- írd össze, mi az, ami még előtted áll, mik azok a feladatok, amiket el kell végezned és melyek azok, amelyekkel már nem kell foglalkoznod, mert elvégezted

- milyen tervek és célok szerepelnek vágyaid listáján

- hogyan képzeled el magad fél év múlva- írd le részletesen és tényleg csak a képzeleted szabjon határt

3.Végezz érzelmi méregtelenítést

- gondold végig, milyen kellemetlen érzések kavarognak benned, kire haragszol, kinek kell megbocsátanod?

- írd le ezeket a negatív érzéseket egy lapra és semmisítsd meg egy általad választott módszer szerint: elégeted, víz alá rakod: lehúzod a wc-n, széttéped és „szélnek ereszted”.

- érzelmeid megtisztításának további hatékony módszere: helyezz az ágyad mellé este egy szép zöld növényt, ami érzelmi detoxikálást végez rajtad, amíg te alszol.

Tisztítsd meg életteredet

- otthonodban és dolgozó teredben (legyen az egy íróasztal vagy egy egész iroda) rakj rendet. Rendszerezd tárgyaidat. Ha valamire már nincs szükséged, akkor dobd ki. Szellőztess, tárd ki az ablakokat, hogy a levegő és a napfény tisztítsa meg a környezetet, amiben élsz és dolgozol.

Felfrissülve és megtisztulva sokkal, de sokkal könnyebb a gondolatainkat és érzéseinket pozitívan tartani és csak a vágyainkra koncentrálni... Hidd el: az Univerzum értékeli az erőfeszítéseidet és csodákkal jutalmaz, ha látja, hogy képes vagy tenni a dolgokért... 

 

Százszoros napok

Jó tudni, hogy minden telihold és újhold napja eleve százszoros erővel bír karmikus szinteken. Amit ezeken a napokon adunk, azt százszorosan kapjuk vissza. Minden, amit teszünk, visszaszáll ránk. Ez a karma. Figyeljünk ezekre a napokra is és csak olyat adjunk, amit mi is szívesen elfogadnánk. Figyeljünk arra is, hogy ilyenkor sokkal érzékenyebbek vagyunk.

 

Telihold
...Tisztítás, elengedés, selejtezés időszaka: testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt...

Holdtöltekor érjük el testi és szellemi teljesítőképességünk csúcsát.
Telihold idején intenzív hatások érzékelhetők az emberek, az állatok, de a növények életében is. A szexuális energiák elhatalmasodnak rajtunk. Ugyanakkor a szakítások is gyakoribbak, igyekezzünk elkerülni a vitákat!
Álmatlanság, fejfájás gyötörhet bennünket, megszaporodnak körülöttünk (remélhetőleg nem a mi életünkben) az erőszakos cselekedetek, a sebek jobban véreznek, hangulatunk ingerlékenyebb, mint egyébként. A népi hagyomány szerint célszerű, ha este kiteszünk egy tál vizet az ablakpárkányra. Ez semlegesíti a zavaró hatásokat, a Hold energiájával feltöltött vízzel pedig meglocsolhatjuk a szobanövényeinket. Kristályainkat is érdemes kitenni az ablakba, hogy megtisztuljanak és energetizálódjanak a Hold segítségével.
Nem ajánlott ilyenkor a műtéti beavatkozás, habár tapasztalatok szerint a szülések is nagy számban beindulnak.
Mivel ezen a napon sikerrel tudunk tisztításokat végezni, érdemes végig gondolnunk: melyek azok a dolgok, személyek, helyzetek, amiket már nem szeretnénk az életünkben.
Készíthetsz egy írott listát is a nemszeretem dolgokról és miután felolvasod őket egy fehér gyertya fényénél, mondj köszönetet értük és égesd el ezt a listát! Gondolj arra, hogy már nem kéred tovább őket az életedbe… A gyertya pedig hadd égjen le teljesen!
A következő kéthetes ciklusban sikeresen megszabadulhatunk rossz szokásainktól, felesleges kilóinktól stb. Jól jöhet egy tisztító kúra is... Érdemes nagytakarítást és selejtezést végeznünk nemcsak a környezetünkben, de lelkileg és szellemi téren egyaránt....

 

Újhold

Az ÚJHOLD mindig az első fázis: a megtisztulás, az újjászületés, az újrakezdés időszaka. Igen erős hatást gyakorol minden élő szervezetre. Újholdkor test-lélek-szellem szintjén egyaránt bármilyen problémától intenzívebben szabadulhatunk meg. Mivel ekkor a legnagyobb a szervezet méregtelenítési képessége, tarthatunk pl. egynapos böjtöt, tisztító kúrát is. Az éhségérzet minimális lesz és a víz is gyorsabban távozik a szervezetből. Mivel az Újhold minden új dolog kezdését támogatja, sikeresebben szabadulhatunk meg bármilyen rossz szokásunktól, ha ekkor vágunk bele.
Ahhoz viszont, hogy valami új léphessen be az életünkbe, el kell engednünk a régit! Ahogy már a legutóbbi Teliholdkor is javasoltam: ma este vagy holnap bármikor napközben érdemes végig gondolni, melyek azok a dolgok, személyek, helyzetek, amiket már nem szeretnénk az életünkben.
Akár írott listát is készíthetsz a nemszeretem dolgokról és miután felolvasod őket egy fehér gyertya fényénél, mondj köszönetet értük és égesd el ezt a listát! Gondolj arra, hogy már nem kéred tovább őket az életedbe… Készüljön egy ún. pozitív lista is, amelyen azok a dolgok, élethelyzetek szerepeljenek, amiket viszont nagyon is szeretnél. Ezt a listát nem szabad elégetni, hanem lehetőség szerint hordd magadnál, de mindenképpen olvasgasd reggel és este. Ellenben a megvalósítás mikéntjét bízd az Égi erőkre!